اولین رویداد هوش مصنوعی با عنوان «کلید ورود به آینده» با میزبانی معاونت پژوهشی دانشگاه شاهد و همکاری اندیشکده خودرو و سایر نهادهای مرتبط، با موفقیت برگزار شد. این رویداد با هدف بررسی نقش و اهمیت هوش مصنوعی در صنایع مختلف و ایجاد بستری برای تبادل نظر بین متخصصان، مدیران و علاقهمندان به این حوزه برگزار گردید.
بخشهای اصلی رویداد
این رویداد شامل چهار پنل سخنرانی و تخصصی بود که با حضور اساتید مجرب و مدیران موفق در حوزههای مختلف هوش مصنوعی برگزار شد. در این پنلها، موضوعات متنوعی از جمله کاربردهای هوش مصنوعی در صنعت خودرو، بانکداری،... و با حضور و سخنرانی مدیرعاملهای پلتفرمهای نکسترا، فلوچت، اسنپفود، آی سپاس، دیجی نکست، مکتب شریف و سایر حوزهها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
پنلهای تخصصی
- هوش مصنوعی در صنعت خودرو: در این بخش، خانم سرایینیا از اندیشکده خودرو به بررسی چالشها و فرصتهای استفاده از هوش مصنوعی در صنعت خودرو پرداختند. موضوعاتی مانند خودروهای خودران، سیستمهای پیشرفته کمک راننده (ADAS) و بهینهسازی فرآیندهای تولید با استفاده از هوش مصنوعی مورد بحث قرار گرفت.
- هوش مصنوعی در اقتصاد و کسبوکار: در این پنل، مدیران موفق و جوان به بررسی نقش هوش مصنوعی در تحلیل دادهها، پیشبینی بازار، بهبود تجربه مشتری و افزایش بهرهوری در کسب و کارها پرداختند.
چالشها و فرصتهای توسعه هوش مصنوعی در ایران
بررسی مسائل مربوط به زیرساختها، نیروی انسانی متخصص، سرمایهگذاری و سیاستگذاری در حوزه هوش مصنوعی در ایران از دیگر مطالب و دغدغه های این همایش بود. در این رویداد، اساتید برجسته دانشگاهها، مدیران شرکتهای دانشبنیان و فعالان حوزه هوش مصنوعی به ارائه سخنرانی و تبادل نظر پرداختند. همچنین، دانشجویان و علاقهمندان به این حوزه نیز در این رویداد حضور داشتند.
دستاوردهای رویداد
- ایجاد بستری برای تبادل نظر و همکاری بین متخصصان و علاقهمندان به هوش مصنوعی
- بررسی چالشها و فرصتهای توسعه هوش مصنوعی در ایران
- ارائه آخرین دستاوردها و فناوریهای هوش مصنوعی در صنایع مختلف
- ایجاد انگیزه در دانشجویان و پژوهشگران برای فعالیت در حوزه هوش مصنوعی
اولین رویداد هوش مصنوعی باعنوان “کلید ورود به آینده” گامی مهم در راستای توسعه و ترویج هوش مصنوعی محسوب می گردد و امید است با برگزاری رویدادهای مشابه، شاهد پیشرفتهای چشمگیری در این حوزه باشیم. و در این میان دپارتمان هوش مصنوعی اندیشکده خودرو پلی است ارتباطی میان صنعت و دانشگاه.
جهاندیده ـ ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
وبسایت | اینستاگرام | واتساَپ | تلگرام | آپارات | یوتیوب | احمد فرهادی